Ons Materiaal

Wij gebruiken professionele apparatuur, welke tevens professioneel en zorgvuldig worden onderhouden. Wij zijn verzekerd voor uw eventuele schade, maar hebben deze nog nooit hoeven aanspreken.

Vrachtwagen

Onze grote trots en onze zeer handige vrachtwagen heeft zijn dienst inmiddels lang en breed bewezen.

Onze trots

Kranen

Voor het zwaardere werk, of als de boom bijvoorbeeld in uw achtertuin staat en niet gemakkelijk kan worden afgevoerd hebben wij de beschikking over kranen. Daarmee kunnen we veilig en snel de boomresten vanuit iedere situatie afvoeren.

Hier wordt middels een kraan van achter een woning een boom afgevoerd. Hier wordt middels een kraan van achter een woning een complete boom vandaan gehaald en afgevoerd. Daarnaast hebben we ook een aanhanger met eigen kraan voor het iets kleinere werk. Hier ziet u deze aanhanger met kraan achter onze eigen tractor.

Tractor en Bus

Naast de specifieke werktuigen hebben we ook materiaal voor het gewone werk. Onze tractor maakt het mogelijk om effectief het resthout te verwijderen, en de bus spreekt uiteraard voor zich.

Onze tractor en onze bus Onze nieuwe bus per 2014

Stobbenfrees

Met de stobbenfrees verwijderen we de stronk netjes zonder dat uw hele tuin op de schop moet. Op de foto's hieronder zie je een klein model waarmee we ook goed aan de slag kunnen in de wat nauwere omgeving.

Een van onze jongens aan de slag met een klein model stobbenfrees

Versnipperaar

Na onze werkzaamheden kunnen wij desgewenst het hout afvoeren. Daarnaast kunnen we ook het kleinere hout versnipperen tot voedingsbodem voor uw tuin.

Onze versnipperaar is geschikt voor alle houtsoorten

Hoogwerker

In veel gevallen is het gebruik van een hoogwerker de meest precieze en veilige manier van werken. Sinds de zomer van 2012 hebben we onze eigen hoogwerker.

hoogwerker voor het precisiewerk op hoogte hoogwerker voor het precisiewerk op hoogte

En we zijn ook erg creatief, want regelmatig gebruiken we het ene voor het andere!

Onze hoogwerker hangt in de kraan